Dennis Nieuwenhuizen.

 

Dennis is de drummer van de band.

 

Al sinds zijn 13e jaar liefhebber van U2 na het beluisteren van de band bij zijn oom, toen nog van vinyl!

Met ruim 25 jaar bandervaring is Dennis onze metronoom die het perfecte tempo aanhoudt.

Na een succesvolle invalbeurt bij Mount Temple toen een optreden samenviel met de vakantie van de oude slagwerker was de vonk overgeslagen en kort daarna is Dennis bij ons aangesteld als vast bandlid.

Remy Swierts.

 

Remy is sinds zijn 22e levensjaar bezig met het maken van muziek.

 

Houdt van alle muziek waar rock of groove in zit en de basgitaar heeft in deze muzieksoorten een grote rol.

Na op de werkplek Robert te hebben ontmoet kwam het gesprek al snel op muziek en U2 waarna er al snel een jamsessie werd georganiseerd en het idee ontstond om een U2 Tribute op te starten.

Remy houdt van de uitdaging om net zo'n pakkende show neer te zetten als de echte band en heeft zelfs de stap genomen om een Adam Clayton Signature basgitaar aan te schaffen!

Robert van den Baard.

 

Robert is de gitarist en oprichter van de band.

 

Hardcore U2 fan sinds 1985, tientallen optredens bezocht in binnen en buitenland van zowel U2 zelf als vele U2 Tributes.

Het klinken als Edge heeft heel wat voeten in de aarde en daar wordt ook veel tijd in geinvesteerd.

Naast de juiste instrumenten (Explorer, VOX AC30) is ook de juiste look belangrijk en is de beanie, goatee en 4+7 shirt natuurlijk aanwezig.

Peter van den Heuvel.

 

De 'Bono' van Mount Temple is Peter.

 

Vanaf zijn 16e levensjaar al volop bezig met het componeren van eigen songs ge├»nspireerd door voornamelijk de n.  ew wave scene.

Daarnaast heeft U2 altijd centraal gestaan in zijn leven, mede omdat dit de eerste band(U2-Boy) was waarmee hij serieus kennismaakte.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende bands, is hij weer 'back to the roots' en mag hij zich nu de Bono van Mount temple noemen.